49. TOUKOKUUNAJO 24.5.2014

Tervetuloa Toukokuunajon sivuille.

24.5.2014
49. Toukokuunajo on nyt kisattu. Yleiskilpailun voiton ja Toukokuunajon kiertopalkinnon nappasi niukasti Jari Mattila, RiMPKK ennen 79. Päitsin voittajaa Antti Hellsteniä, VMK. Omalle kerholle napsahti kaksi luokkavoittoa, kun OriMK:n Janne Leander B3:ssa ja Henri Almark C1:ssä voittivat oman luokkansa.

Kilpailuun osallistui ennätysmäärä kuskeja. Peräti 281 kuskia ilmoittautui ja joista 272 lähti myös reitille, olipa mukana myös yksi polttariyllätettykin kilpailija. Kilpailu ajettiin kuumassa kelissä, mikä varmasti verotti omansa ja sai kuskit antamaan, jollei maksiminsa niin ainakin muutaman litran hikeä reitille.

Kilpailun kulkua ja tulosten saamista häiritsi ajanottolaitteiden oikuttelu, mutta siitä huolimatta kilpailu sujui hyvin eikä keskeyttäneitä tullut kuin muutamia ja sijoitukset saatiin selvitettyä.

3. Jyri Silvo, IMK

Toukokuunajo ajetaan nyt 49. kertaa 24.5.2014. Toukokuunajo palaa tänä vuonna takaisin Orimattilaan Ollosten Motocrossradan ympäristöön.  Kilpailukeskus ja huolto on Ollosten motocrossradalla. Huom! Lisämääräyksestä poiketen, reitin pituus on 80 km ja reitti koostuu neljästä maastokokeesta ja kahdesta kierroksesta. A- ja B-luokka ajaa kaksi kierrosta ja C-luokka ajaa yhden kierroksen.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 18.5.2014 23:59

Kerhon omien kuskien ilmoittautuminen tästä linkistä

Kilpailukutsu ja lisämääräys
Linkki moottoriliiton sivuille, josta löytyy kilpailukutsu ja Toukokuunajon lisämääräys.

Lähtöluettelo

Kartta ja ajo-ohje motocrossradalle.

Yhteystiedot

Reittiselostus

MK3 ja MK4 reittivideo xracingin sivuilla

Ympäristö
Perehdy Toukokuunajon ympäristöasioihin huolella ennen varikkoalueelle saapumista.

Voittajat kautta aikain

Tilastoja

49. Toukokuunajon voittajaveikkauksen suosikki oli Antti Hellsten, joka niukasti jäi kakkoseksi itse kilpailussa Jari Mattilan jälkeen.