Share |

Päivitetty 21.9.2021

Cross Country -kilpailu - 2.10.2021

CC_Mainoskuva2.jpg


Tässä julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä rankingin mukainen lähtöjärjestys sekä kilpailunumerot. 

TARKISTA KILPAILUNUMEROSI ja lue myös alla olevasta linkistä löytyvä kuljettajakirje (kuljettajakirje julkaistaan kilpailua edeltävällä viikolla ja sen jälkeen löytyy myös linkki).

Huomioidaan viranomaisten koronasuositukset. Vältetään lähikontaktia, muistetaan turvavälit! Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Muistetaan yskiä hihaan.

SUOSITTELEMME MYÖS MASKIN KÄYTTÖÄ ETENKIN SISÄTILOISSA LIIKUTTAESSA!

Tullaan kilpailupaikalle vain täysin terveinä!


Orimattilan moottorikerho ry järjestää kansallisen Cross Country 2021 kilpailun 2.10.2021. Kilpailu ajetaan Ollosten motocrossradan alueelle tehdyllä CC-radalla, johon on yhdistetty rata-alueella oleva crossirata, endurolenkki ja minicrossrata. Rata-alue tarjoaa hienot puitteet niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Kerhotalo toimii kilpailun toimistona, jossa on kilpailuun ilmoittautuminen. Kerhotalossa on kahvila, jossa on tarjolla kahvia, leivonnaisia, voileipää, virvokkeita jne.

ilmoittautuminen on siirtynyt Mottiin ja ilmoittautumiseen pääset tästä.  Ilmoittautuminen päättyy 26.9.2021 23.59. Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautuneita eli huolehdi ilmoittautuminen ajoissa, että pääset varmasti mukaan. Jälki-ilmoittautuneita ei oteta.

Ilmoittautumismaksut:

  • A, B, C, V40, V50 50€
  • Nuoret, Naiset, Classic ja V60 40€
  • Vuokraponderi 15€

HUOM! Poikkeuksellisesti harjoittelu kilpailureitillä on sallittu 26.9.2021 asti rata-alueen aukioloaikojen mukaisesti.

Alustava aikataulu (järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin):

Lähtö 1 klo 9:00  nuoret, classic ja V60 (ajoaika 1 tunti)

Lähtö 2 klo 10:35 Naiset, C ja V50 (ajoaika 2 tuntia)

Lähtö 3 klo 13:10 A, B ja V40 (ajoaika 2 tuntia)


OriMK omien kuskien ilmoittautuminen motin kautta niin, että ilmoittautuminen normaalisti, mutta niin, että ette etene maksamiseen asti vaan palaat etusivulle. Kun olette ilmoittautumisen tehnyt niin laittakaa siitä sähköpostia kerhon sihteerille Satu Hiltuselle, satu.hiltunen@wihuri.fi. Kerhon sihteeri tarkistaa ilmoittautumisen ja kuittaa maksun motissa. Vuokraponderimaksu 15€ pitää maksaa kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa tasaraha.

Huom! Muistakaa huolehtia OriMK jäsenmaksun maksaminen ennen kilpailuun ilmoittautumista, jos jäsenmaksu on vielä maksamatta.


Jollet ole maksanut ponderivuokraa motin kautta niin varaa tasaraha ponderivuokraa varten, ponderin vuokra 15€.

Katsastukseen varattava mukaan liikennevakuutuksen voimassaolotodistus. Todistuksen voi esittää puhelimesta sen ei tarvitse olla printattuna.

Jokaisen kilpailijan on käytävä kilpailun aikana yhden kerran varikolla ja pysähdyttävä huoltomatolla. HUOM!! Varikon sisääntuloportilla on pyörä sammutettava ja työnnettävä huoltomatolle ja siitä taas varikon ulostuloportille, jossa pyörän saa taas käynnistää. 

Huom! Seuraavista asioista rangaistaan.

- Huoltomaton käyttämättä jättämisestä tulee 5 minuutin aikarangaistus
- Ajolasien repäisykalvojen (ns. repäreiden) käyttämisestä tulee 5 minuutin aikarangaistus
- Varikolla käymättä jättäminen johtaa hylkäämiseen