Share |

Päivitetty 29.9.2020

Cross Country -kilpailu - 2.10.2021

motopalvelulogo2013valkoinenpohja.jpgorimk_logo_1963_100x100.jpg

Orimattilan Cross Country SM-kilpailun 2020 reittivideo julkaistu.

Video: Riku Laaksonen

Kuljettaja: Riku Laaksonen


Orimattila CC SM-kilpailun rankingin mukainen lähtöjärjestys julkaistu

TARKISTA KILPAILUNUMEROSI ja lue myös alla olevasta linkistä löytyvä kuljettajakirje.

Kuljettajakirje osallistujille

Lisääntyneiden koronatartuntojen johdosta muistutamme kaikki kilpailijoita sekä katselijoita huomioimaan viranomaisten koronasuositukset. Vältetään lähikontaktia, muistetaan turvavälit! Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Muistetaan yskiä hihaan.

SUOSITTELEMME MYÖS MASKIN KÄYTTÖÄ ETENKIN SISÄTILOISSA LIIKUTTAESSA!

Tullaan kilpailupaikalle vain täysin terveinä!


Orimattilan moottorikerho ry järjestää Cross Country SM 2020 kilpailun 3.10.2020 nyt neljännen kerran. Kilpailu ajetaan Ollosten motocrossradan alueelle tehdyllä CC-radalla, johon on yhdistetty rata-alueella oleva crossirata, endurolenkki ja minicrossrata. Rata-alue tarjoaa hienot puitteet niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Kerhotalo toimii kilpailun toimistona, jossa on kilpailuun ilmoittautuminen. Kerhotalossa on kahvila, jossa on tarjolla kahvia, leivonnaisia, voileipää, virvokkeita jne.

ilmoittautuminen on siirtynyt Mottiin ja ilmoittautumiseen pääset tästä.  Ilmoittautuminen päättyy 26.9.2020 20.00 siis ilta kahdeksalta. Huomioi aikaisempi ilmoittautumisen päättymisaika. Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautuneita eli huolehdi ilmoittautuminen ajoissa, että pääset varmasti mukaan.

Ilmoittautumismaksut:

  • A, V40, V50, U20 60€
  • B, Naiset 50€
  • Nuoret, Classic, V60 40€
  • Vuokraponderi 15€

OriMK omien kuskien ilmoittautuminen motin kautta niin, että ilmoittautuminen normaalisti, mutta niin, että ette etene maksamiseen asti vaan palaat etusivulle. Kun olette ilmoittautumisen tehnyt niin laittakaa siitä sähköpostia kerhon sihteerille Satu Hiltuselle, satu.hiltunen@wihuri.fi. Kerhon sihteeri tarkistaa ilmoittautumisen ja kuittaa maksun motissa. Vuokraponderimaksu 15€ pitää maksaa kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa tasaraha.

Huom! Muistakaa huolehtia OriMK jäsenmaksun maksaminen ennen kilpailuun ilmoittautumista, jos jäsenmaksu on vielä maksamatta.


Jollet ole maksanut ponderivuokraa motin kautta niin varaa tasaraha ponderivuokraa varten, ponderin vuokra 15€.

Katsastukseen varattava mukaan liikennevakuutuksen voimassaolotodistus.

Huom! Seuraavista asioista rangaistaan.

- Huoltomaton käyttämättä jättämisestä tulee 5 minuutin aikarangaistus
- Ajolasien repäisykalvojen (ns. repäreiden) käyttämisestä tulee 5 minuutin aikarangaistus
- Varikolla käymättä jättäminen johtaa hylkäämiseen


Kuljettajien taustahenkilöiden toimiminen talkootehtävissä
Kiitos monista yhteydenotoista, joissa kuljettajien vanhemmat ja huoltajat ovat kyselleet mahdollisuutta tehdä hiukan talkootyötä ja päästä tällä tavalla kilpailun varikolle. Olemme linjanneet, että emme halua kiertää koronarajoituksia tällä tavalla. Pyrimme organisoimaan kilpailun aikaiset tehtävät niin, että meillä on talkoolaiset olemassa jokaiseen tehtävään siten, että he ovat käytettävissä tyypillisesti kokonaisen kilpailupäivän. Toivomme kaikkien suhtautuvan ymmärtäväisesti tekemäämme linjaukseen.
OriMK Hallitus