Share |

Päivitetty 4.5.2020

Motopalvelu Cross Country - 3.10.2020

motopalvelulogo2013valkoinenpohja.jpgorimk_logo_1963_100x100.jpg

Motopalvelu CC-kilpailun 2019 tulokset


Motopalvelu CC-kilpailun aikataulu julkaistu


Motopalvelu CC2019 reittivideo

Video: Riku Laaksonen

Kuljettaja: Riku Laaksonen


Orimattilan moottorikerho ry järjestää Motopalvelu CC 2019 kilpailun 11.05.2019 nyt kolmannen kerran. Kilpailu ajetaan Ollosten motocrossradan alueelle tehdyllä CC-radalla, johon on yhdistetty rata-alueella oleva crossirata, endurolenkki ja minicrossrata. Rata-alue tarjoaa hienot puitteet niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Uusi kerhotalo toimii kilpailun toimistona, jossa on kilpailuun ilmoittautuminen. Kerhotalossa on kahvila, jossa on tarjolla kahvia, leivonnaisia, voileipää, virvokkeita jne.

ilmoittautuminen on siirtynyt Mottiin ja ilmoittautumiseen pääset tästä.  Ilmoittautuminen päättyy 5.5.2019 20.00 siis ilta kahdeksalta. Huomioi aikaisempi ilmoittautumisen päättymisaika. Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautuneita eli huolehdi ilmoittautuminen ajoissa, että pääset varmasti mukaan.

OriMK omien kuskien ilmoittautuminen motin kautta niin, että ilmoittautuminen normaalisti, mutta niin, että ette etene maksamiseen asti vaan palaat etusivulle. Kun olette ilmoittautumisen tehnyt niin laittakaa siitä sähköpostia kerhon sihteerille Suvi Porttilalle, suvi.porttila@hotmail.com. Kerhon sihteeri tarkistaa ilmoittautumisen ja kuittaa maksun motissa. Vuokraponderimaksu 15€ pitää maksaa kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa tasaraha.

Huom! Muistakaa huolehtia OriMK jäsenmaksun maksaminen ennen kilpailuun ilmoittautumista, jos jäsenmaksu on vielä maksamatta.

Kilpailun lisämääräys. 

Kilpailun toimitsijat

Kilpailun aikataulu.

Tervetuloa mukaan.


Jollet ole maksanut ponderivuokraa motin kautta niin varaa tasaraha ponderivuokraa varten, ponderin vuokra 15€.

Katsastukseen varattava mukaan liikennevakuutuksen voimassaolotodistus.

Huom! Seuraavista asioista rangaistaan.

- Huoltomaton käyttämättä jättämisestä tulee 1 minuutin rangaistus
- Varikolla ajamisesta tulee 2 minuutin rangaistus
- Varikolla käymättä jättäminen johtaa hylkäämiseen


Kilpailunjohtaja Hannu-Pekka Koskela, 040 5700 228


Varikkovarauskyselyt varikkopäällikkö Jyri Kalpiolta 040 5245488.