Share |

54. Toukokuunajo 26.5.2018

Päivitetty 23.5.2018

Kuvaa klikkaamalla aukeaa isompi kartta. Reitin kokonaispituus on 49 km. A, B ja V40 starttaa 10.01 ja luokat ajaa reitin kolmeen kertaan. C, V50 ja V60 luokat starttaa 14.13 ja ajavat ensimmäisellä kierroksella MK1, MK2 ja MK3 ja toisella kierroksella maastokokeet MK4 ja MK5.

Lähtöluettelo

Kuvaa klikkaamalla isompi kuva

54_Toukokuunajon_reitti.jpg


REITTISELOSTUS

Lähtö Jymylinnasta

Lähdöstä tiesiirtymä n. 7km. Ennen maastokoetta n. 1km maastosiirtymä.

MK1 Ollonen

Maastokoe 1 lähtö on motocrossradan lähtösuoralta. Tästä ajetaan motocrossrataa radan takaosaan, josta käännytään endurolenkille. Endurolenkki on hiekkapohjaista leveää baanaa ja välissä minicrossrata ja tämän jälkeen ajetaan taas endurolenkkiä takaisin motocrossradalle, jota pitkin ajetaan maastokokeen maaliin.

Pituus 5.2km

Siirtymä pikkutietä maastosiirtymä ja yleistä tietä maastokokeen lähtöön.

MK2 Sahan Laani

Maastokoe 2 ajetaan entisen sahan alueella. Pätkä ajetaan kovalla hiekkapohjaisella alueella. Nopea ja helppo maastokoe on ollut aikaisemminkin mukana. Ei korkeuseroja.

Pituus 2.9km

Siirtymä n. 7km, josta n. 5km maastosiirtymää ja vain 2km tietä.

MK3 Sirkkala

Maastokoe 3 ajetaan hakkuualueella, missä on sekä uutta että vanhaa traktorin uraa. Välissä on nopeita tien pätkiä sekä muutama haasteellinen ylämäki. Pätkä on uusi eikä sitä ole aikaisemmin ajettu.

Pituus 4.4km

Maastokokeen jälkeen AT-asema, josta jatketaan tiesiirtymää takaisin Jymylinnaan huoltoon. Reitin kokonaispituus on 49km.

Terveisin Ratamestari

Pekka Koskela