Share |
päivitetty 17.5.2023

58. Toukokuunajo 20.5.2023

HUOM: Reittiä jouduttiin muuttamaan viime hetkellä! Lyhyin cross-maastokoe jää pois!

58. Toukokuunajo järjestetään reittikilpailuna läntisen Orimattilan alueella.  

Kilpailukeskuksena toimii Luhtikylässä sijaitseva seurantalo Nuorela (Keiturintie 56, 16510 Luhtikylä). https://nuorela.webs.com/

KILPAILUN AIKATAULU:

klo 7:00 alkaa ilmoittautuminen ja katsastus

klo 10:01 lähtevät ensimmäiset kilpailijat reitille

Tulethan ajoissa paikalle, jotta vältymme suurilta ruuhkilta ilmoittautumisessa ja katsastuksessa.

Kilpailukeskuksen alue on ahdas ja tästä syystä esim. varikkotelttoja ei sallita! Varikkopaikkoja ei myöskään voi varata ennakkoon. Kilpailijoita pyydetään suosimaan kimppakyytejä ja paikoittamaan autot tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat alueelle.

A, B, V40 ajavat kolme kierrosta (6 maastokoetta).

Naiset, C, V50, V60, Classic ajavat kaksi kierrosta (4 maastokoetta).

Kierroksen pituus on 49 kilometriä ja sillä on kaksi erityyppistä maastokoetta. Huolto on kierrosten välillä kilpailukeskuksessa. Maastokokeiden yhteispituus kierroksella on 13 kilometriä. Siirtymät ajetaan sekä yleisillä teillä, yksityisteillä että maastossa. Reitillä on mahdollisuus välitankkaukseen, mutta tyypillisesti tankillinen pitäisi riittää koko kierrokseen. Vain erityisen pienitankkiset / suurikulutukselliset pyörät tarvitsevat tankkauksen.

Välitankkaus sijoittuu MK1:n ja MK2:n välisen siirtymän alkupäähän. Järjestäjä vastaa MERKITTYJEN bensiiniastioiden kuljettamisesta välitankkaukseen.

REITTI

Lähtö - MK1 Tiesiirtymää 7 km ja maastosiirtymää n. 2 km. Ajoaika 21 min. HUOM! Siirtymää jouduttiin muuttamaan siltatyömaan takia. Tämä ei vaikuta ajoaikaan eikä -matkaan.

MK1 Tuomalan tila (extreme) 6,6 km, ajoaika 16-20 min. n. Kokki-Hennan tie 219, 16510 Orimattila

Vaihtelevaa ajouraa, joissa paljon rytminvaihdoksia. Hiekkakangasta, soraa, erityyppistä polkua, hakkuuaukeaa. Puolessa välissä erittäin nopea tieosuus, jossa pääsee testaamaan huippunopeuden.

Lähtö https://goo.gl/maps/hHyiztadsAuu3keE9

Maali https://goo.gl/maps/kjdKxBXgVSiC4z587

Maastokoe sijaitsee yksityistien varressa ja paikoitustilaa on rajoitetusti. PELASTUSTEITÄ EI SAA TUKKIA. Lähtöön ja maaliin pääsevät ainoastaan toimitsijat.

MK1 - MK2 Siirtymää maastossa ja eri typpisillä teillä 20 km. Välitankkausmahdollisuus siirtymän alkupuolella. Ajoaika 40 min.

MK2 Syväranta (enduro) 5,8 km, ajoaika 17-22 min. n. Luhtikyläntie 1462, 16510 Orimattila

Kovapohjaista ja kallioista suomienduroa. Kilpailun teknisin ja hitain maastokoe, mutta ei kuitenkaan mitään puunkiertoa.

Lähtö https://goo.gl/maps/fAn959MYDyeBfwyk9

Maali https://goo.gl/maps/Q6gAaKWptDBzCwvCA

Maastokoe sijaitsee yksityistien varressa ja paikoitustilaa on rajoitetusti. PELASTUSTEITÄ EI SAA TUKKIA. Lähtöön ja maaliin pääsevät ainoastaan toimitsijat.

MK2 - Maali Siirtymää yksityis- ja kestopäällystetiellä 4,2 km. Ajoaika 9 min.

REITTIKARTTA 

Kilpailukeskus_2023_final.jpg

-----

MK1_ja_MK2_tiedotteeseen_2023_final2.jpg

-----

MK3_ja_kilpailukeskus_tiedotteeseen_2023_final2.jpg

-----