Share |

Päivitetty 27.3.2020

3.5.2020 suunniteltu 56.Toukokuunajo on peruutettu vallitsevan koronapandemiatilanteen takia. Kilpailulle ei etsitä uutta päivämäärää vaan Toukokuunajo jää tältä vuodelta ajamatta.

56. Toukokuunajo 3.5.2020
Enduro-sprint

Tänä vuonna Toukokuunajo ajetaan enduro sprint -kilpailuna. Reitin pituus n. 12km. Ensin ajetaan maastosiirtymä, jonka jälkeen maastokoe, joka on motocrossrataa, minicrossrataa sekä endurolenkkiä. Maastokokeen pituus n. 5km. Kilpailu ajetaan rallisäännöillä. Kierrosmäärät ennakkoon 4-7 kierrosta (tarkentuu myöhemmin). Classic luokka ajaa vain maastokokeen 2-3 kertaan.

Kilpailukeskus on Orimattilan motocrossradalla, os. Kangasvuokontie 14.

Terveisin Ratamestari

Pekka Koskela


55. Toukokuunajo

55. Toukokuunajo saatiin vietyä maaliin aurinkoisessa säässä. Reitti sai paljon kiitosta ja positiivista palautetta, mutta toki reitin vaativuus yllätti monet kuljettajat. Ennen kilpailun starttia pidettiin hiljainen hetki keväällä ajasta ikuisuuteen siirtyneen OriMK:n perustajajäsenen Olavi Tammen sekä VGN:ssä menehtyneen Antti Pendikaisen muistolle. Rankalla reitillä yleiskilpailun ja luokkansa voitti Jämsän Seudun Moottorikerhon Eemil Pohjola ja yleiskilpailussa toiseksi tuli saman kerhon Roni Kytönen. OriMK:n kuskeista Tommi Almark sekä Samu Vilden voittivat luokkansa. Samu Vilden nousi luokkansa voiton myötä B-luokkaan. Palkintosijan nappasi myös V50 luokassa ajanut Marko Perttilä. Kilpailussa nähtiin myös lukuisia keskeytyksiä ja muutama pieni ensiapua vaatinut tapaturmakin, mutta onneksi kuitenkin pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Onnittelut kaikille palkintosijoille päässeille ja onnittelut ja isot kiitokset myös jokaiselle kilpailun järjestelyyn osallistuneelle talkoolaiselle. Käytitte taas ison määrän tunteja ja järjestitte upean endurokilpailutapahtuman ja Toukokuunajo sai 55. merkinnän kilpailun historiaansa.

Kiitos

TULOKSET


Sunnuntaina 26.5.2019 meitä kohtasi suuri suru-uutinen, kun saimme tiedon Antti Pendikaisen menehtymisestä VGN:ssä.  Koko enduroväki haluaa muistaa Antin värikästä ja iloista persoonaa kunnioittamalla hänen muistoaan minuutin hiljaisella hetkellä Toukokuunajon yhteydessä ennen kilpailun alkua klo 9.45.


Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan kuskeille surunauhat, joiden käyttö on kullekin vapaaehtoista. Surunauhaa pidetään vasemmassa kädessä kyynärpään yläpuolella.

Antti Pendikainen - Tribute


Lähtöluettelo (KALKKU)

REITTIKARTTA JULKAISTU (Kuvaa klikkaamalla kartta aukeaa erilliseen ikkunaan isompana)

Reittikartta.jpeg

REITTISELOSTUS JA MK:DEN OSOITTEET (pdf tiedoston voi avata tästä)55. Toukokuunajon kilpailukeskus siirtyy tänävuonna Myrskylään Kiparkattiin, os. Porvoontie 101, 07600 Myrskylä. Kisakeskuksessa kioski, josta saa kahvia, makkaraa ja virvokkeita.

Kilpailun luokat: A1, A2, A3, B1, B2, B3, C1, C2, C3, V40, V50 ja V60.

Luokkien lisätiedot SM: A, B
Suomen Cup: V40, V50
Kans: C, V60

Luokkien A, B, V40, V50 ja U20 ilmoittautumismaksu on 60€
Luokkien C ja V60 ilmoittautumismaksu on 50€

Katsastus kisapaikalla alkaa 7.30 ja ensimmäinen starttaa reitille klo 10.01

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN MOTIN KAUTTA

Enduron kiinteät numerot

OriMK kuskien ilmoittautuminen motin kautta niin, että ilmoittautuminen normaalisti, mutta niin, että ette etene maksamiseen asti vaan palaat etusivulle. Kun olette ilmoittautumisen tehnyt niin laittakaa siitä sähköpostia kerhon sihteerille Suvi Porttilalle, suvi.porttila@hotmail.com. Kerhon sihteeri tarkistaa ilmoittautumisen ja kuittaa maksun motissa

Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2019 klo 20.00 (Lisämääräys).

HUOM! JÄLKI-ILMOITTAUTUNEITA EI OTETA!


Kilpailun toimitsijat

Kilpailukutsu ja lisämääräys


Ison kilpailun järjestelyistä ei tulisi mitään ilman vapaaehtoisvoimia. Mukaan tarvitaan porukkaa kioskia pyörittämään ja maastokokeille asemamiehiä/-naisia jne. Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaan kilpailun järjestelyihin oheisesta linkistä.  Ilmoittaudu mukaan kilpailun järjestelyihin tästä.


Varikkopaikkakyselyt/varaukset Pekka Koskelan kautta, pekka.koskela@pp5.inet.fi

Huom! Varikkopaikkakyselyt/varaukset on tehtävä viimeistään tiistaihin 28.5. klo 18.00 mennessä.


Kilpailulehtisen mainostilan ennakkomyynti

Ota yhteyttä yllä olevasta linkistä löytyvällä lomakkeella, jos haluat mainostaa yritystäsi Toukokuunajon kilpailulehtisessä tai mainosbannerilla sivustollamme.


Huomioitavia asioita kilpailuun osallistuville

Moottoriliiton lajiryhmän ohjeet endurokilpailuun osallistuville (pdf)


Ympäristöasiat, jotka niin kuskien kuin varikkoväen tulee ottaa huomioon kisapaikalla.

Toukokuunajossa on kilpailleet Suomen huiput aina edesmenneestä Mika Aholasta lähtien. Viime vuonna kilpailun voitti Jiri Leino TSMU KTM:llä. Alla tilastoja menneiltä vuosilta koko kilpailun historian ajalta.

Toukokuunajon voittajat kautta aikojen

Toukokuunajon tilastoja menneiltä vuosilta