Share |

Päivitetty 24.7.2020

MX Liiga 25-26.7.2020

Orimattilassa Ollosten MX-radalla.

MX Liiga järjestetään Orimattilassa Ollosten motocrossradalla, os. Kangasvuokontie 14. Motocrossradalla on yleisölle hyvät katselupaikat ja kerhotalosta löytyy kahvila, josta saa kahvia ja virvokkeita. Lisää infoa päivitetään myöhemmin.

Ilmoittautuminen kilpailuun, kilpailulupa ja lisämääräys löytyy Moottoriliiton motti-palvelusta.


Kilpailun aikataulu (Päivitetty 24.7.2020 MXC/B luokan C-finaali jää pois)

Kuljettajakirje MX-liiga kilpailijoille


Ohessa moottoriliiton lajiryhmän korona-ohjeistus, lisämääräys ja kilpailijakokous 2020 OriMK materiaali. Jokainen kilpailija ja huoltaja on velvollinen tutustumaan materiaaliin ennen kilpailua. Sama materiaali on saatavilla myös motista.


MX-Liiga kilpailua varten tarvitaan reipasta talkooväkeä niin kioskiin, grillille, ratatuomareiksi, lähtöjärjestelyihin ynnä muihin kilpailun järjestelyihin. Ilmoittaudu mukaan oheisista linkeistä.

Ilmoittaudu ratatuomariksi

Ilmoittaudu kilpailun järjestelyihin


VALITETTAVASTI RATAAN EI PÄÄSE PERJANTAINA 24.7 TUTUSTUMAAN AJAEN.

Orimattilan moottorikerho on saanut useita kyselyitä onko Orimattilassa pe 24.7. ennen MX-Liiga viikonloppua ennakkoon ajamalla rataan tutustuminen mahdollista. Valitettavasti OriMK ei pysty järjestämään ajamalla rataan tutustumistilaisuutta pe. 24.7 ympäristölupamme puitteissa.


MX-Liiga kilpailun tuloksia päivitetään whatsapp-ryhmään, johon voit liittyä lukemalla oheisen QR-koodin kännykän kameralla tai klikkaamalla kuvaa.

Tulosseuranta_QR-koodi.jpeg


HUOM!

Orimattilan motocrossradan varikkoalueen tila on rajallinen niin suosittelemme käyttämään kimppakyytejä mahdollisuuksien mukaan.


Varikkopaikkojen varaukset ja tiedustelut Marko Perttilä p. 0440555201 tai mperttila509@gmail.com. Varaukset suositellaan tehtäväksi kerhokohtaisesti. Varikolle pääsee koronarajoitusten mukaisesti vain yksi huoltaja / kuljettaja. Sunnuntain kilpailijat pääsevät varikolle lauantai-iltana vasta kun lauantain kilpailijat ovat poistuneet. Tämän helpottamiseksi lauantai-iltana on järjestetty katsastus myös varsinaisen varikon ulkopuolelle. Tutustu myös kilpailun lisämääräyksiin.


Ollosten motocrossrata-alue on suljettu 20-27.7.2020 välisen ajan MX-Liiga motocrosskilpailun järjestelyjen ja kilpailuviikonlopun takia.


Tarkistathan ponderisi lataustilanteen ennen kilpailupaikalle tuloa.