Share |

Tärkeitä asioita kuskeille

Kilpailun aikataulu:

C, Naiset, V50, V60, V70 ja Classic (4 kierrosta)
Ilmoittautumien ja katsastus alkaa klo 6.30
Ensimmäinen pyörä lähtee reitille klo 8.00

Huom! V70 ja Classic luokat lähtevät reitille ensimmäisenä, mutta ajavat siirtymällä lyhyemmän lenkin eli eivät tule olemaan ns. tiellä.

A, B ja V40 (A ajaa 6 kierrosta, B ja V40 5 kierrosta)
Ilmoittautuminen ja katsastus alkaa klo 12.30
Ensimmäinen pyörää lähtee reitille klo 14.00

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU AUTOSTA KÄSIN OLLOSTEN MOTOCROSSA RADALLE TULTAESSA RATA-ALUEEN PORTILLA. OTA VALMIIKSI ESILLE AJOKORTTI. KERRO ILMOITTAUTUMISESSA LUOKKA JA KILPANUMEROSI. KIRJOITA ETUKÄTEEN HUOLTOHENKILÖSI NIMI JA PUHELINNUMERO LAPULLE JA ANNA SE ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ TOIMITSIJALLE (tiedot kerätään koronan johdosta ja säilytetään 2 viikkoa tapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne tuhotaan).

Ilmoittautumisen jälkeen liikenteenohjaajat ohjaavat sinut varikolle seuraavalle tyhjälle paikalle. HUOM!! Vain yksi huoltomies/kilpailija!!

Osallistujia kilpailussa on paljon eli ole ajoissa paikalla, jotta ehdit ilmoittautua ja katsastaa pyöräsi ajoissa. Tarkasta varusteidesi ja pyöräsi kunto jo ennen kilpailupaikalle tuloa, jotta katsastus sujuu jouhevasti.

Katsastuksessa pyörä luovutetaan katsastajalle ja katsastuksen jälkeen takaisin kuljettajalle. Kilpailussa ei ole suljettua varikkoa.

MUISTA SÄILYTTÄÄ TURVAVÄLIT KAIKISSA TILANTEISSA!

KAIKILLA TAPAHTUMAAN OSALLISTUVILLA ON EHDOTON MASKIPAKKO!

Kaikki tapahtuman osallistujat on velvoitettu käyttämään kasvomaskia aina ollessaan muiden henkilöiden lähistöllä. Kilpailijoiden on käytettävä kasvomaskia, kun heillä ei ole kypärää päässä. Kilpailijoita ja heidän huoltohenkilöitään ohjeistetaan huomioimaan kahden metrin turvaväli ja välttämään kontakteja muiden henkilöiden kanssa. Mikäli tunnet itseäsi yhtään sairaaksi, älä tule kilpailupaikalle!

KULJETTAJILLE LÄHETETÄÄN MOTIN KAUTTA ERILLINEN KULJETTAJAKIRJE VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 18.5.2021 !!

Lähtöluettelo ja kilpailunumerot löytyvät www.kalkku.fi  

KILPAILU AJETAAN ILMAN YLEISÖÄ!!

Jokaisen kuskin tulee tarkistaa pyörästä kilpailunumerotarrat ennen kilpailuun tuloa, että ne ovat sääntöjen mukaiset.
Mikäli kilpailunumerot todetaan katsastuksessa sääntöjen vastaiseksi, uusista tarroista peritään 10€ suuruinen lisämaksu.


Ne ketkä ovat saaneet uudet kiinteät numerot, varatkaa käteistä mukaan ilmoittautumiseen ponderitarroja varten 5€ ja numerotarroja varten 10€, jos numerot puuttuvat. Huom! TASARAHA.Muista tarkistaa kaikki kilpailuvarusteesi ennen kilpailupäivää, että ei tule katsastuksessa yllätyksiä. Tee palvelus itsellesi ja omalle turvallisuudellesi ja ole tarkkana erityisesti suojavarusteidesi kanssa, että ne ovat kunnossa, kun osallistut kilpailuun.


Ympäristöasiat


Moottoriliiton lajiryhmän ohjeet endurokilpailuun osallistuville